Anteckningar

 • Information

  *Angående avbokningar p.g.a. Coronaviruset så är vi tvungna att hålla våra ordinarie avbokningsvillkor för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet.

Anteckningar

 • Senaste nytt!

  Just nu tar vi endast emot bokningar fram till den 28 februari 2021.

Anteckningar

 • Nyheter

  *Nu finns det möjlighet att köpa våra mest populära produkter redan när du bokar, då till ett bättre pris. Vid köp på plats gäller ordinarie pris.

  *Gilla oss gärna på Facebook. Vi finns även på Instagram.

  Till vår facebook sida

Sagokatten

hälsar dig välkommen till oss i natursköna Gunneröd, 20 km nord väst om Uddevalla och en timmes bilfärd från Göteborg. Kattpensionatet är beläget i två intilliggande byggnader med lantlig charm bredvid vårt boningshus.

Vi driver det utifrån hur vi själva skulle vilja att våra egna katter blev omhändertagna under en pensionatsvistelse, d.v.s med kärlek och omsorg utifrån just din/dina katts/katters behov och dina önskemål som ägare. Kattpensionatet har öppet året runt.

Vi innehar tillstånd enligt 16§ Djurskyddslagen och är granskade och godkända av Länsstyrelsen i Västra Götalands Län.

Pensionatet har ansvarsförsäkring.

Sagokatten är godkänd för F-Skatt.

Passa på!!

Skynda er att boka plats, vårt kattpensionat är litet och exklusivt.
Vi har sju stycken extra stora rum varav två är sviter, att erbjuda.

Välkommen med din bokningsförfrågan.

Besöka oss

Självklart är du välkommen att besöka oss innan du bestämmer dig för att boka och lämna din katt.
Av hänsyn till våra gäster ber vi er alltid kontakta oss och boka en tid innan ni kommer på besök.

Vi finns i Skredsvik, Uddevalla i direkt närhet till; Trollhättan, Lysekil, Munkedal och Vänersborg.

7dagar

Tidningen ‘Uddevalla 7 dagar’ gjorde ett reportage om vårt kattpensionat.

Kattpensionat i Uddevalla, kattpensionat, KATT, SAGOKATTEN, din katt, sagokatten, katt, uddevalla, UDDEVALLA, KATTPENSIONAT, sagokatten, kattpensionat, sovplats för katt, kattpansonat, www.sagokatten.se, sagokatten.se, katt pensionat, pensionat, pansonat, kattpensionat, Lysekil, Munkedal, lysekil, munkedal, Trollhättan, vänersborg, Vänersborg, trollhättan, västra götaland, Västra Götaland, Bohuslän, bohus, Tjörn, tjörn, västkusten, Västkusten, katthotell, Katthotell

Kattpensionatet

Pensionatet

Vi erbjuder 5 lite större rum och två sviter, samtliga på ca 4,5 kvm, med plats för upp till 4 katter från samma familj. Den extra stora sviten (V.I.C) tar upp till 5 katter från samma familj,

Din katt/katter kommer inte att ha någon kontakt med andra katter. Sagokatten har ingen verksamhet med hittekatter p.g.a. smittorisken. Vi har vaccinationskrav, se våra vaccinationsvillkor.

Samtliga rum är vackert inredda för största bekvämlighet till din lilla familjemedlem. Våra rum har full takhöjd och hel vägg åt tre håll. I varje rum finns ett fönster, en säng, kattlåda, matskålar och vägghyllor i flera nivåer. Det finns nu en TV i varje rum där vi visar stimulerande kattfilmer.

Pensionatet har brandvarnare och brandsläckare.

Vill du se bilder på våra rum?

Rutiner

Varje morgon besöker vi gästerna och ser till att var och en mår bra. Tänder ljuset och sätter på radion eller spelar lugnande klassisk musik speciellt anpassad för katter (finns att köpa hos oss). Städar kattlådor och ser till att mat och vatten är rent och påfyllt. Städningen sker kontinuerligt så att det är rent, fräscht och trevligt att vara där. Under dagen varierar vår tid i pensionatet. Vi pysslar om katterna utifrån deras behov av borstning/kamning, kel och lek. Alla gäster får dock besök av oss flera gånger om dagen, där mycket mys, gos och lek förekommer utifrån kattens eget behov och matte/husse’s önskemål. På kvällen upprepas morgonrutinen och vi släcker ner förutom en liten lampa så det inte blir alldeles mörkt. Bilder på våra gäster.